top of page

do 14 jan

|

Online bijeenkomst

Goed montessori onderwijs 'blended'

“Hoe houden we concreet de essentie van ons onderwijs vast in deze tijden met Corona-onzekerheden?”

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Goed montessori onderwijs 'blended'
Goed montessori onderwijs 'blended'

Tijd en datum

14 jan 2021 15:30 – 17:00

Online bijeenkomst

Over dit evenement

In de huidige periode, met de Corona-onzekerheden om ons heen, staan we in het onderwijs allemaal voor de vragen: Hoe gaan we om met kinderen en leraren die voor kortere of langere tijd thuis zijn? Hoe verweven we onderwijs op school en onderwijs thuis, in de groep? Hoe kunnen we in deze tijden recht blijven doen aan Kwalificatie, Socialisatie en Subjectwording? Wat willen we behouden van de ervaringen uit de afgelopen periode?

Graag nodigen wij jullie daarom uit voor een zoom-bijeenkomst om, onder leiding van Edine Honders en Sascha Brasz, ervaringen te delen en een aanzet te maken tot het uitvoeren van nieuwe ideeën bij dit vraagstuk. In de bijeenkomst gaan we met het model Professionele Groei op zoek naar een eigen plannetje of idee bij de uitdagingen die nu op jullie af komen.

Kosten:

€ 20,- per persoon of € 50,- per school (max 3 deelnemers per school-inschrijving, meer deelnemers per school kan met meerdere inschrijvingen).

Voorwaarden:

Deze bijeenkomst is beschikbaar voor Leden van het Netwerk PE&V. Lid worden doe je via onze site. Na je aanmelding zullen wij dit aan je bevestigen. Daarbij vragen we je ter voorbereiding wat je concreet meebrengt naar de bijeenkomst, en wat je komt halen.

Deel dit evenement!

bottom of page